Beleef een Onvergetelijk Bedrijfsuitje bij CityBeanz in Vlissingen

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor jouw bedrijfsuitje in Vlissingen? CityBeanz biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk evenement met jouw team. Of je nu wilt werken aan teambuilding, ontspannen met collega’s of gewoon plezier wilt hebben, onze ruimtes en arrangementen zijn op maat gemaakt voor jouw bedrijfsuitje.

Waarom kiezen voor ons voor jouw bedrijfsuitje? Bij CityBeanz geloven we in het creëren van een plezierige en productieve sfeer voor jouw team. Onze ruime en gastvrije locatie biedt voldoende mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje op maat te plannen. Of je nu een informele borrel wilt organiseren, een teambuildingactiviteit wilt ondernemen of een specifiek thema in gedachten hebt, we staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Om jouw bedrijfsuitje nog specialer te maken, werken we samen met TB Events voor een scala aan leuke en uitdagende activiteiten. Kies uit spannende spellen en quizzen zoals het “Moorddiner”, “Wie ontdekt de verrader?” of de “Gek op Holland quiz”. Samen met TB Events kunnen we een op maat gemaakt programma samenstellen dat past bij de behoeften en wensen van jouw team.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsuitje bij CityBeanz in Vlissingen. Neem nu contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en maak van jouw bedrijfsuitje een gedenkwaardige ervaring voor jouw team!

Online reserveren ›

Uitgelichte afbeelding