Gezellig borrelen bij CityBeanz in Vlissingen

Wil je dat je ook kunt borrelen bij CityBeanz? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek onze gezellige borrelplek waar je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Of je nu met vrienden, familie of collega’s bent, bij CityBeanz staat gezelligheid centraal.

Laat je verrassen door onze smaakvolle bittergarnituren, waarbij we ook vegetarische opties aanbieden. Proef de variatie en geniet van de heerlijke smaken. En voor de liefhebbers hebben we een uitgebreide selectie aan gin-tonics, zoals de verfrissende Black Tomato Gin met Fever Tree Tonic.

Bij CityBeanz creëren we de perfecte sfeer voor een ontspannen borrelmoment. Om de gezelligheid compleet te maken, hebben we diverse (bord)spelletjes beschikbaar. Daag je vrienden uit voor een potje en geniet samen van plezier en competitie.

Laat je verwennen door onze heerlijke hapjes, proef de smaakvolle gin-tonics en geniet van de gezelligheid met je gezelschap.

Borrelen banner wijn

Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Vlissingen waar je met grote groepen kunt komen ontbijten, lunchen, dineren en/of borrelen?