Vier Jouw Feest of Bijeenkomst in Stijl bij CityBeanz in Vlissingen

Heb je binnenkort iets te vieren? Bij CityBeanz in Vlissingen ben je aan het juiste adres voor het vieren van feesten & partijen. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, jubileum, bedrijfsuitje of een gezellig themafeest, wij bieden de ideale locatie voor jouw speciale gelegenheid.

Onze ruimtes zijn beschikbaar voor een scala aan feesten en partijen. Van intieme verjaardagsvieringen tot bruisende vrijgezellenfeesten en mijlpaaljubilea, we hebben de perfecte setting voor elke gelegenheid. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je volledig kunt richten op het vieren van jouw speciale moment.

Daarnaast werken we samen met TB Events voor een extra vleugje plezier en spanning. Kies uit een scala aan spannende spellen en uitdagende quizzen, zoals het “Moorddiner”, “Wie ontdekt de verrader?” en de “Gek op Holland quiz”. Deze unieke activiteiten kunnen jouw feest of bijeenkomst nog specialer maken.

Vier jouw feest of bijeenkomst in stijl bij CityBeanz in Vlissingen. Neem nu contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

Online reserveren ›

Uitgelichte afbeelding