Feesten & partijen bij CityBeanz in Vlissingen

Wil je binnenkort een vrijgezellenfeestje of jubileum vieren? Zoek niet verder! Bij CityBeanz bieden we de perfecte ruimte voor feesten & partijen. Of je nu een speciale gelegenheid wilt vieren met vrienden en familie of een zakelijke bijeenkomst wilt organiseren, wij staan klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Onze ruimtes zijn beschikbaar om te worden gehuurd voor diverse soorten feesten en partijen. Of het nu gaat om een intieme verjaardagsviering, een bruisend vrijgezellenfeest of een mijlpaaljubileum, we hebben de ideale setting voor jou. Onze vriendelijke medewerkers zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je volledig kunt focussen op het vieren van jouw speciale moment.

Ook voor bedrijven die wat te vieren hebben of een zakelijke bijeenkomst willen organiseren, bieden wij geschikte mogelijkheden. Of het nu gaat om een informele borrel, een teambuildingactiviteit of een zakelijk evenement, onze ruimtes zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij zorgen voor een professionele en gastvrije omgeving.

Vul vrijblijvend het formulier op deze pagina in of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw feest of bijeenkomst te bespreken. We kijken ernaar uit om jou en jouw gasten te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring bij CityBeanz!

Feesten en partijen banner

Maak jouw evenement onvergetelijk met TB Events!

We werken samen met TB Events voor het organiseren van Vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en themafeesten. TB Events biedt ons een scala aan spannende spellen en uitdagende quizzen, waaronder het “Moorddiner”, “Wie ontdekt de verrader?” en de “Gek op Holland quiz”. Met deze unieke en interactieve activiteiten kunnen we jouw feest of bijeenkomst nog specialer maken.

Meer info & alle spellen:

Online aanvraag

Gebruik onderstaand formulier of neem contact op via info@city2beachhotel.nl of bel naar 0118-412201.

Type aanvraag
MM slash DD slash JJJJ