Proef de Perfecte Koffiebeleving bij CityBeanz in Vlissingen

Welkom bij CityBeanz, waar koffieliefhebbers in Vlissingen hun hart kunnen ophalen aan de perfecte koffiebeleving. Onze barista’s zijn meesters in het bereiden van koffies met de beste koffiebonen, zorg en vakmanschap. Of je nu kiest voor een romige latte macchiato, een klassieke cappuccino of een verrassende specialiteit, bij CityBeanz staat de koffiebeleving centraal.

Waarom kiezen voor onze koffie? Bij CityBeanz geloven we dat koffie meer is dan alleen een drankje. Het is een kunstwerk dat met passie en liefde wordt gecreëerd. We werken uitsluitend met de meest hoogwaardige koffiebonen om jou de ultieme smaakbeleving te bieden. Bovendien heb je de keuze om havermelk als alternatief te kiezen voor je favoriete koffie.

Maak je koffiemoment compleet met een van onze heerlijke lekkernijen, zoals een Zeeuwse bolus, Brusselse wafel, glutenvrije brownie of huisgemaakte worteltaart. Bij CityBeanz draait het om jouw totale koffie-ervaring, of je nu even wilt ontspannen tijdens het winkelen of gezellig wilt bijpraten met vriendinnen.

Proef de perfecte koffiebeleving bij CityBeanz in Vlissingen. Kom langs en laat je verwennen door onze ambachtelijk bereide koffies. Reserveer nu jouw tafel en ontdek zelf waarom onze koffiebar de favoriete plek is voor koffieliefhebbers!

Online reserveren ›

Uitgelichte afbeelding