De beste koffie bij CityBeanz in Vlissingen

Dé plek waar je kunt genieten van de beste koffiebereidingen met de meest hoogwaardige koffiebonen die er zijn.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan koffievariaties, waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor havermelk als alternatief. Of je nu zin hebt in een romige latte macchiato of een klassieke cappuccino, wij bereiden het met liefde en vakmanschap voor jou.

Om je koffiemoment compleet te maken, bieden we ook een scala aan heerlijke lekkernijen. Breid je koffiebeleving uit met een traditionele Zeeuwse bolus, een smakelijke Brusselse wafel, een verrukkelijke glutenvrije brownie of onze huisgemaakte worteltaart. Dit is slechts een kleine selectie van de heerlijkheden die we aanbieden.

Of je nu even wilt ontspannen tijdens het winkelen of gezellig wilt bijpraten met vriendinnen, bij CityBeanz kan het allemaal. Daarnaast bieden we ook koffie to go, zodat je onderweg kunt genieten van onze smaakvolle koffiecreaties.

Banner koffie latte macchiato

WeCup: Kies voor een duurzame To Go ervaring!

CityBeanz is aangesloten bij WeCup, het re-use statiegeld To Go systeem van Nederland!

Vanaf 1 juli is de wet veranderd voor o.a. wegwerpbekers en moeten wij een herbruikbaar To Go alternatief aanbieden. Vanaf heden kun je ervoor kiezen je To Go drankje in de WeCup beker (statiegeld) mee te nemen. Deze kun je weer bij ons inwisselen óf bij één van de andere locaties die aangesloten zijn bij WeCup! Zo ben je altijd verzekerd van een schone beker. Met het kiezen voor de WeCup beker kies je voor minder afval!

Meer info & alle locaties:

Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Vlissingen waar je met grote groepen kunt komen ontbijten, lunchen, dineren en/of borrelen?