Lunchen bij CityBeanz in Vlissingen

Kom langs bij CityBeanz en geniet van onze heerlijke lunchgerechten, verfrissende drankjes en wekelijkse specials. Bij CityBeanz draait lunchen om smaak en gezelligheid. Of je nu even wilt bijkomen tijdens het winkelen of gezellig wilt bijpraten met vriendinnen, wij bieden een verrukkelijke lunchervaring.

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde luxe belegde broodjes en geniet van de smaakvolle tosti’s en warme lunchgerechten. We hebben een divers aanbod dat voldoende keuze biedt, ook voor vegetariërs. Probeer zeker eens een van onze 12-uurtjes, waarbij we je verwennen met een gevarieerde selectie aan lekkernijen.

Laat je ook verrassen door onze smoothiebowl, een heerlijke optie om je lunch compleet te maken. En natuurlijk mag een goede kop koffie niet ontbreken. Geniet van onze ambachtelijk bereide koffies, kies voor een verfrissende smoothie of ga voor een andere drank naar keuze. Al onze gerechten en drankjes worden met liefde bereid, met de beste verse ingrediënten.

We bieden ook wekelijkse specials aan, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Kom langs en laat je verrassen door onze creatieve en smaakvolle gerechten.

Lunchen banner 12 uurtje

Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Vlissingen waar je met grote groepen kunt komen ontbijten, lunchen, dineren en/of borrelen?