Start je Dag met een Hemels Ontbijt bij CityBeanz in Vlissingen

Bij CityBeanz in Vlissingen begrijpen we hoe belangrijk een goed ontbijt is om je dag goed te beginnen. Daarom verwelkomen we je graag in onze gezellige lunchroom voor een hemels ontbijt. Vanaf 8.00 uur staan onze deuren wijd open om je dag op de best mogelijke manier te starten.

Ons ontbijt is een ware traktatie voor je smaakpapillen. Voor slechts €12,50 bieden we een ontbijtplank vol lekkernijen, waaronder een hard broodje met ham of kaas, een mini-croissantje met jam, een glaasje verse jus d’orange, een plakje bananenbrood en een kleine yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit. Daarnaast kun je ook kiezen uit zoete opties zoals American pancakes, wentelteefjes en chocoladebroodjes.

Waarom kiezen voor ons ontbijt? Bij CityBeanz geloven we in de kracht van verse en smaakvolle ingrediënten. Onze ontbijtgerechten worden met liefde bereid, zodat jij de dag vol energie kunt beginnen. Of je nu rustig wilt genieten in onze zonnige achtertuin of een ontbijt to go wilt meenemen, bij CityBeanz is er altijd een heerlijk ontbijtmoment voor jou.

Start je dag met een heerlijk ontbijt bij CityBeanz in Vlissingen. Reserveer nu jouw tafel en laat je verwennen door onze verrukkelijke ontbijtgerechten. Ontdek zelf waarom ons ontbijt de perfecte manier is om je dag te beginnen!

Online reserveren ›

Uitgelichte afbeelding