Ontbijten bij CityBeanz in Vlissingen

Begin je dag bij CityBeanz met een heerlijk ontbijt. Vanaf 8.00 uur verwelkomen we je met een ruime selectie aan smakelijke opties. Geniet van ons zonnige knusse achtertuin voor de perfecte start van je dag!

Onze ontbijtplank voor €12,50 biedt een smakelijke samenstelling van een knapperig hard broodje met ham of kaas, een mini croissantje met jam, een glaasje verse jus d’orange, een plakje bananenbrood en een kleine yoghurt met huisgemaakte granola en vers fruit. Een perfect gebalanceerd en smakelijk ontbijt om de dag goed te starten.

Als zoetekauw kun je je hart ophalen met heerlijke opties zoals American pancakes, wentelteefjes en chocoladebroodjes die ook op onze menukaart te vinden zijn. Wil je een gezondere keuze maken? Dan zijn er smaakvolle smoothiebowls, yoghurt met vers fruit en huisgemaakte granola, en toast met avocado beschikbaar om te bestellen.

Ontbijten bij CityBeanz betekent een ontspannen start van de dag met een scala aan heerlijke gerechten. Kom langs en laat ons je verwennen met ons ontbijtaanbod!

Banner ontbijten ontbijtplank

Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een gezellige locatie in Vlissingen waar je met grote groepen kunt komen ontbijten, lunchen, dineren en/of borrelen?