Lunchen bij CityBeanz in Vlissingen

Bij “CityBeanz” kun je terecht kunt voor écht goede coffee om ter plekke van te genieten of om mee te nemen voor onderweg (to go), smakelijk ontbijt, diverse lunchgerechten en huisgemaakte lekkernijen. Maak je dagje shoppen of je bezoek aan bioscoop Cine City compleet met een bezoekje aan CityBeanz. De echte koffieleuten weten ons te vinden, zo hebben wij elke maand een wisselende “Bean of the month”. Wist je dat je ook je favoriete koffieboon en thee kunt kopen heerlijk voor thuis?

CityBeanz beschikt over een idyllisch tuinterras, omgeven door fruitbomen en een volière met tropische vogels waar je onder het genot van een hapje en een drankje geniet van de rust en de kwetterende vogeltjes. Naast een ontbijtje serveren wij vanaf 12:00 de lekkerste lunchgerechten, aansluitend kun je ontspannen borrelen. Tussendoor geniet je van allerlei koffie- en theespecialiteiten die uitgebreid kunnen worden met (huisgemaakte) lekkernijen.

Over CityBeanz banner interieur
Over CityBeanz impressie buitenshot
Over CityBeanz impressie buitenshot

Voel je thuis in City2Beach Hotel

Ons enthousiaste team staat voor je klaar en zorgt ervoor dat je verblijf aangenaam is, of je nu komt voor zaken, een kort verblijf of een lange vakantie. Dankzij onze centrale ligging is City2Beach Hotel de ideale uitvalsbasis. Ontdek het gezellige centrum en maak ontspannende strandwandelingen, beide op slechts een steenworp afstand van ons hotel. Ook vind je in de omgeving attracties zoals het MuZEEum, de bioscoop Cine City en het theater CC XL.

Als je liever in het hotel blijft, kun je genieten van ons tuinterras waar je bij mooi weer rustig kunt ontspannen. In CityBeanz, onze eigen lunchroom, kun je elke dag vanaf 08:00 uur terecht voor heerlijke koffie, huisgemaakte lekkernijen, een goed ontbijt, smakelijke lunch en een uitgebreide borrel met hapjes. Na je verblijf ben je snel weer op weg via de nabijgelegen N57 en A58. We verwelkomen je graag in City2Beach Hotel!”